Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Bumblebee
Original titel
Bumblebee
Dansk titel
Bumblebee
Medie
Film
Længde i minutter
113 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Travis Knight
Producerende filmselskab
Allspark Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2018
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
18. december 2018
Begrundelse
Filmen veksler mellem en actionpræget, konfliktfyldt og varm stemning. Den indeholder adskillige action-scener med kampe mellem store robotter og mennesker, skyderier, biljagter og eksplosioner. I flere scener såres og lemlæstes en robot af fjendtlige robotter. I et par kortvarige scener bliver mennesker angrebet af robotter og pulveriseres. I andre scener ses hovedkarakteren græde over et savnet familiemedlem og i frygt for at skulle miste en nær ven. Filmen foregår imidlertid i et urealistisk science fiction univers. Filmens hovedkarakterer er handlekraftige og kommer enten ikke alvorligt til skade eller bliver fikset igen. Kampene og volden er ublodig og ikke udpenslet, og filmen har en positiv forløsning. Endelig vil mange børn genkende robotterne fra legetøjsverdenens transformer-figurer. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Året er 1987 og Bumblebee er på flugt og skjuler sig på en skrotplads i en lille Californisk badeby. Charlie kan snart fejre sin 18 års fødselsdag, da hun finder den kamphærgede og ramponerede Bumblebee. Det lykkes Charlie at få liv i Bumblebee igen og hun opdager snart, at det ikke er et helt almindelig Folkevogn, hun har fundet.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.