Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 15 år Destroyer
Original titel
Destroyer
Dansk titel
Destroyer
Medie
Film
Længde i minutter
120 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Karyn Kusama
Producerende filmselskab
30West
Distributør
Scanbox Entertainment Danmark A/S
Nationalitet
USA
Produktionsår
2018
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
11. december 2018
Begrundelse
Filmen har en mørk, truende og dramatisk grundstemning. Den indeholder en række scener med voldelige overfald, skyderier og røverier. I en scene ses et blodigt lig. I en anden scene presses en person til russisk roulette. I flere scener bliver folk slået til blods i ansigtet og sparket voldsomt i maven. I en tredje scene bliver en person likvideret på klos hold. Det dramatiske og truende indhold understøttes af ildevarslende underlægningsmusik. Endvidere er hovedkarakteren presset og nedbrudt, og kommer flere gange i følelsesmæssig affekt. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Handling
LADP-efterforskeren, Erin Bell, har som ung betjent været undercover-agent hos en kriminel bande i den californiske ørken med en tragisk udgang som resultat. Da bandens leder efter mange år dukker op igen, er Erin tvunget til at opsøge de tilbageværende medlemmer og genopdage sin fortid for én gang for alle at se de dæmoner i øjnene, der ødelagde hendes liv.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.