Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år The Mule
Original titel
The Mule
Dansk titel
The Mule
Medie
Film
Længde i minutter
117 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Clint Eastwood
Producerende filmselskab
Warner Bros.
Distributør
SF Studios
Nationalitet
USA
Produktionsår
2018
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
5. december 2018
Begrundelse
Filmen har en gennemgående anspændt stemning, men er generelt fortalt i et roligt tempo. Der dukker efterhånden flere scener op med voldeligt indhold: Mennesker truer andre med skydevåben. En central person ses med forslået ansigt. Politi bryder pludseligt og voldsomt ind i flere huse og slår folk ned. En person bliver pludselig skudt ned bagfra, mens vi ser ham i ansigtet. En dræbt mand ses liggende i et bagagerum. En person ses syg og døende i en seng. Da volden imidlertid ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Earl Stone er en mand i slutningen af firserne, der er tæt på at være ruineret. Men så får han tilbudt et job, hvor han blot skal køre nogle vare i sin bil. Hvad Earl ikke ved er, at han dermed er blevet narko kurér for et hårdkogt mexicansk narkokartel. Det er narkopolitiet ved at trævle op, så Earl er nu i fare for at blive opdaget.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.