Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år Aquaman
Original titel
Aquaman
Dansk titel
Aquaman
Medie
Film
Længde i minutter
143 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
James Wan
Producerende filmselskab
DC Comics
Distributør
SF Studios
Nationalitet
Australien, USA
Produktionsår
2018
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
3. december 2018
Begrundelse
Filmen har en intens og actionpræget grundstemning. Den indeholder en lang række voldsomme scener med kampe, skyderier og truende havvæsner. I en scene ses en tilsyneladende livløs kvinde med blodige sår. I en anden scene ses en truende kampstyrke skyde en flok ubevæbnede mænd og gennembore én af dem med et sværd. I en tredje scene ses en person forgæves kæmpe for at redde sin makker, der sidder fastklemt i et rum, der langsomt fyldes med vand. Da filmen imidlertid foregår inden for rammerne af et urealistisk superhelte-univers og da de voldelige scener kun i enkelte tilfælde er udpenslede, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Filmen fortæller oprindelseshistorien om den halv-menneskelige, halv-atlantiske Aquaman, der er ved at træde i karakter som leder for sit folk mod en tyran, der forsøger at samle havfolkene i en kamp mod menneskeheden.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.