Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Ága
Original titel
Ága
Dansk titel
Ága
Medie
Film
Længde i minutter
96 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Milko Lazarov
Producerende filmselskab
Red Carpet Productions
Distributør
Reel Pictures
Nationalitet
Bulgarien, Tyskland, Frankrig
Produktionsår
2018
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
30. oktober 2018
Begrundelse
Filmen har en rolig og varm stemning. Der er flere scener med henholdsvis let dramatisk og trist indhold. I flere scener ses døde, blodige dyr i sneen. I en anden scene rammer et køretøj et dyr på vejen. I en tredje scene kæmper hovedkaraktererne en hård kamp for at redde deres hjem mod en kraftig storm. I en fjerde scene ses en død person og dens pårørende i sorg. Filmen er imidlertid meget roligt fortalt og skildrer et varmt forhold mellem to mennesker, der lever i pagt med naturen. Endvidere er scenerne med de døde dyr ikke udpenslede, men virker som en naturlig del af hovedkarakterernes rå liv på tundraen. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Nanook og Sedna bor langt ude på tundraen i den russiske provins Sakha. Her lever de et råt og stilfærdigt liv i pagt med naturen. Deres to børn er flyttet ind til den moderne civilisation, hvilket har skabt et skel i familien. Sedna vil gerne tilgive deres datter, men Nanook nægter at give sig. Pludselig vender en tragedie op og ned på deres liv.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.