Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 15 år I krig & kærlighed
Original titel
I krig & kærlighed
Dansk titel
I krig & kærlighed
Medie
Film
Længde i minutter
135 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ronnie Fridthjof
Instruktør
Kasper Torsting
Producerende filmselskab
DR, Nordfilm, Det Danske Filminstitut, Norddeutscher Rundfunk (NDR), Fridthjof Film, Nordisk Film & TV Fond, TV 2 Norge, Filmförderung Hamburg Schleswig-Holstein, FilmFyn, Tamtam Film GmbH, Fridthjof Film A/S, Creative Europe, Film United, Czech Cinematography Fund, Fabrikant Mads Clausens Fond, Sønderborg Kommune, Tønder Kommune, Nordmedia
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
Tjekkiet, Tyskland, Danmark
Produktionsår
2018
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
26. oktober 2018
Begrundelse
Filmen har en dramatisk og konfliktfyldt stemning, og den indeholder passager med realistiske skildringer af krig og af soldater i kamp. I én scene bliver en soldat desperat, da han sidder fast i pigtråd, og i et forsøg på at få ham til at være stille, kommer andre soldater til at slå ham ihjel. I andre krigssituationer ses udpenslede skader på soldater efter en granat er sprængt og i en længere scene vises en skrigende soldat brænde ihjel. Desuden indeholder filmen sekvenser med intense forfølgelser, nedskydninger og selvmord. Særligt på grund af filmens voldsomme og til tider udpenslede krigsskildring, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Handling
Da Esben deserterer fra krigen, er det for at blive forenet med sin elskede kone Kirstine og deres søn Karl efter 3 år. Men alt er ændret i hans fravær... Den charmerende tyske officer Gerhard bejler kraftigt til Kirstines hjerte og rollen som familiefar. Esben må sætte alt ind for overlevelse, kærligheden og at redde familien.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.