Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Johnny English Strikes Again
Original titel
Johnny English Strikes Again
Dansk titel
Johnny English slår til igen
Medie
Film
Længde i minutter
89 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
David Kerr
Producerende filmselskab
Universal Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
Frankrig, Storbritanien, USA
Produktionsår
2018
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
4. september 2018
Begrundelse
Filmen har en humoristisk og let actionpræget stemning. Filmen foregår i en agentverden og indeholder en række scener med eksplosioner, skyderier, biljagter og slåskampe. I en scene bliver filmens skurk ramt af en hård genstand og falder om. Actionscenerne er imidlertid indlagt i en komisk ramme, og ingen af disse scener er blodige og udpenslede. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
“Johnny English slår til igen” er det tredje kapitel i filmserien om den uheldige superagent. Et cyberangreb har afsløret identiteten på alle aktive agenter i England, og efterretningstjenestens sidste håb er nu Johnny English. Han er godt nok gået på pension, men English går straks i aktion for at finde superskurken. Johnny English er en mand med få evner og analoge metoder, så han må overvinde moderne teknologi, før hans mission kan blive en succes.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.