Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 15 år Gräns
Original titel
Gräns
Dansk titel
Grænse
Medie
Film
Længde i minutter
110 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Nina Bisgaard, Piodor Gustafsson, Petra Jönsson
Instruktør
Ali Abbasi
Producerende filmselskab
SVT, Eurimages, MEDIA (EU), Meta Film, Copenhagen Film Fund, Film Väst, Det Danske Filminstitut, SFI, TGBVFX, Meta Film Stockholm, Spark Film og TV, Kärnfilm, Maan Rental, NFTS, Nordic Genre Boost, Meta Spark & Kärnfilm
Distributør
Camera Film
Nationalitet
Danmark, Sverige
Produktionsår
2018
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
24. august 2018
Begrundelse
Filmen har en mystisk og dramatisk stemning og indeholder en del scener med voldeligt, seksuelt og grotesk indhold. I en scene ses et lig med et knust hoved. I flere scener fremstilles seksuelle situationer, der er koblet med smertefulde fysiske transformationer. Filmen indeholder desuden en række andre groteske scener, der eksempelvis involverer larver, orme og spædbørn. Da det voldsomme og grænseoverskridende er fremstillet grafisk udpenslet, vurderes filmen at kunne være skræmmende for børn under 15 år.
Handling
Toldbetjenten Tina har en sjette sans, når det drejer sig om at udpege smuglere. Men da hun møder den mystiske Vore, begynder hun for første gang at tvivle på sine fornemmelser.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.