Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle Christopher Robin
Original titel
Christopher Robin
Dansk titel
Jakob og Peter Plys
Medie
Film
Længde i minutter
104 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Marc Forster
Producerende filmselskab
Walt Disney Pictures, Walt Disney Studios Motion Pictures, Denmark
Distributør
The Walt Disney Company Nordic
Nationalitet
USA
Produktionsår
2018
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
17. august 2018
Begrundelse
Filmen har en hjertevarm og trist grundstemning. Den indeholder enkelte scener med let uhygge og mild dramatik. I en kortvarig scene ses soldater i krig. I en anden scene befinder hovedkarakteren sig alene i en dunkel skov indhyllet i tåge, hvor han bliver kortvarigt skræmt af skovens sære lyde. I en tredje scene falder hovedkarakteren ned i et stort hul og rammes i hovedet af en sten. I denne let bevidstløse tilstand ’ser’ han et mærkeligt elefantlignende væsen foran sig. Enkelte scener har et trist indhold – med figurer og mennesker, der kommer i affekt og føler sig forladte. Det triste og let uhyggelige indhold bliver imidlertid positivt forløst via filmens handlekraftige karakterer. Endvidere er filmen båret af Peter Plys’ underfundige humor og de komiske og elskelige tøjdyr. Og filmen skildrer et sjovt og hjertevarmt venskab mellem Jacob og Peter Plys. Det vurderes derfor, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på de yngste børn.
Handling
Peter Plys' gode ven Jakob, der tidligere var på en uendelig række af eventyr i Hundredmeterskoven sammen med sine elskelige og kloge tøjdyr, er nu blevet voksen og har glemt hvor han kommer fra. Så nu er det op til han barndomsvenner at drage ud i hans verden og hjælpe Jakob med at genfinde den søde og legesyge dreng, som stadig er inden i ham.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.