Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 15 år The Spy Who Dumped Me
Original titel
The Spy Who Dumped Me
Dansk titel
The Spy Who Dumped Me
Medie
Film
Længde i minutter
116 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Susanna Vogel, Susanna Fogel
Producerende filmselskab
Imagine Entertainment
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S
Nationalitet
USA
Produktionsår
2018
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
23. juli 2018
Begrundelse
Filmen har en actionfyldt grundstemning, og den indeholder mange scener med brutal vold og drab. I én voldsom scene får en mand vredet halsen om, og i en anden blodig scene på en café dræbes mange mennesker, og ser man fx en kvinde, som får en lang kniv stukket igennem armen, så blodet sprøjter. I en tredje scene skydes en mand i hovedet under en voldsom biljagt, i en fjerde scene tortureres to hovedfigurer, og i en femte scene skærer en kvinde tommelfingeren af et lig. Da filmen også indeholder distancerende humor, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.
Handling
De to bedste veninder, Audrey og Morgan, bliver draget ind i en hemmelig spionverden, efter Audrey opdager, at hendes ekskæreste er agent. Pludselig er duoen på flugt i Europa fra snigmordere og agenter, mens de forsøger at lægge en plan og redde verden.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.