Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle Far til fire i solen
Original titel
Far til fire i solen
Dansk titel
Far til fire i solen
Medie
Film
Længde i minutter
90 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Hans Bülow Ungfelt, Henrik Møller-Sørensen
Instruktør
Martin Miehe-Renard
Producerende filmselskab
Det Danske Filminstitut, ASA Film Production
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S
Nationalitet
Danmark, Spanien
Produktionsår
2018
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
17. maj 2018
Begrundelse
Filmen har gennemgående en lun og humoristisk stemning. Den indeholder en række spændingsmomenter, hvor hovedfigurerne kommer i konflikter eller ud for forskellige lettere faretruende situationer og uheld. I en scene ses en persons erindring om at blive mobbet som barn. Da de dramatiske scener imidlertid hurtigt forløses positivt eller komisk, da hovedfigurerne er velkendte og handlekraftige, og da fortællingen grundlæggende er rolig og varm, vurderes det, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.
Handling
Familien er på ferie sydpå, og ved ankomsten opfordres de til at kæmpe mod en anden familie om titlen "Årets Solfamilie", men det nægter Far. Han synes konkurrence er fjollet og proklamerer: "Vi er gode nok, som vi er". Det varer dog kun til han ser, at faderen i den anden familie er dén klassekammerat, som moppede ham igennem hele deres skoletid. Og så bliver det en kamp om ære og oprejsning for Far.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.