Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år Avengers: Infinity War
Original titel
Avengers: Infinity War
Dansk titel
Avengers: Infinity War
Medie
Film
Længde i minutter
149 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Anthony Russo, Joe Russo
Producerende filmselskab
Marvel Studios
Distributør
The Walt Disney Company Nordic
Nationalitet
USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
17. april 2018
Begrundelse
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning og foregår i en urealistisk verden med superhelte- og science fiction-elementer. Den indeholder en lang række voldsomme scener med drabelige kampe, drab på uskyldige, brutale handlinger og massive ødelæggelser. Filmen indeholder væsner og mennesker, der slås ihjel eller trues med at blive slået ihjel på voldsom og bestialsk vis, og i enkelte scener udsættes figurer for store pinsler eller tilintetgørelse foran deres nærmeste. Da filmen imidlertid foregår i et urealistisk superhelte-univers, ikke indeholder blodigt udpenslede voldsscener, og i øvrigt ofte er præget af en humoristisk forløsning af dramatiske situationer, vurderes det at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Avengers og deres superhelte-kolleger bliver nødt til at sætte alle kræfter ind på at besejre den mægtige Thanos, inden han tilintetgør hele universet.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.