Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Sherlock Gnomes
Original titel
Sherlock Gnomes
Dansk titel
Mesterdetektiven Sherlock Gnomes
Medie
Film
Længde i minutter
87 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
John Stevenson
Producerende filmselskab
MGM
Distributør
SF Studios
Nationalitet
USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
10. april 2018
Begrundelse
Filmen har en gennemgående let dramatisk stemning, og den indeholder flere scener med let uhyggeligt indhold og scener, hvor hovedfigurerne jages og er i fare. I flere scener indgår store drager, som jager hovedfigurerne, og i én scene fanges to hovedfigurer, hvoraf den ene falder ned fra en høj bygning, og det er i lang tid uvist, hvad der er sket med de to. I en anden scene kæmper en hovedfigur mod en lettere uhyggelig figur med et ondskabsfuldt grin. Da der er tale om animation, og da filmen forløses positivt og også indeholder humor, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.
Handling
Der er nogen, som stjæler havenisser fra Londons haver, og Gnomeo og Julies venner begynder at forsvinde. Det er et mysterium, og så er der kun én havenisse, man kan ringe til: Mesterdetektiven Sherlock Gnomes! Den berømte detektiv ankommer med sin følgesvend Watson, og opklaringsarbejdet fører vores venner på et hæsblæsende eventyr, hvor de møder nyt havepynt og opdager en skjult side af storbyen.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.