Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år Charmøren
Original titel
Charmøren
Dansk titel
Charmøren
Medie
Film
Længde i minutter
102 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Stinna Lassen
Instruktør
Milad Alami
Producerende filmselskab
Svenska Filminstitutet, SVT, Film i Väst, New Danish Screen, Garagefilm International, FilmGEAR ApS, Red Rental, Good Company Films, Act3
Distributør
Scanbox Entertainment Danmark A/S
Nationalitet
Danmark, Sverige
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
20. marts 2018
Begrundelse
Filmen har en konfliktfyldt og ofte sørgmodig stemning og indeholder flere dramatiske scener. I én scene begår en kvinde selvmord ved at springe ud af et vindue, hvorefter børn høres skrige på lydsiden. I en anden scene overfaldes en central figur af en oprevet person, og i forbindelse med det voldsomme overfald, slås han meget hårdt i hovedet med en sten. Da filmen kun har enkelte voldlige scener og da volden ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Hver aften vender den charmerende Esmail tilbage til samme vinbar i indre København for at forføre kvinder. Nætterne afsluttes som regel i kvindernes lejlighed. Men en aften møder han Sarah, som ser lige igennem hans ydre og de effektive replikker og afslører hans hemmelighed.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.