Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Robin Hood
Original titel
Robin Hood
Dansk titel
Robin Hood
Medie
Film
Længde i minutter
115 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Otto Bathurst
Producerende filmselskab
Summit Entertainment
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S
Nationalitet
USA
Produktionsår
2018
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
25. september 2018
Begrundelse
Filmen har en actionfyldt grundstemning. Der er adskillige hæsblæsende kampscener mellem soldater og oprørere. I en scene bliver en ung mand halshugget og en mand får hugget hånden af. I en række scener ses nærkampe mellem soldater og oprørere, hvor mænd dræbes med armbrøst, bue og pil. I flere scener bliver tilfangetagne slået og sparket. I en scene ses en mand blive hængt. Volden er imidlertid ikke udpenslet og blodig, og der klippes ofte væk fra selve voldshandlingen. Derudover er handlingen indlagt i et adventure-univers, hvor heltene er yderst handlekraftige. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor en 11års vurdering.
Handling
Filmen fortæller på ny historien om den ikoniske, fredløse tyv, der tager fra de rige og giver til de fattige, og som er med til at starte en folke-opstand mod overmagten.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.