Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Ready Player One
Original titel
Ready Player One
Dansk titel
Ready Player One
Medie
Film
Længde i minutter
140 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Steven Spielberg
Producerende filmselskab
Warner Bros.
Distributør
SF Studios
Nationalitet
USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
12. marts 2018
Begrundelse
Filmen har en gennemgående actionfyldt stemning. Der er talrige scener med forfølgelse, biljagter, ødelæggelser af køretøjer og bygninger, og hvor personer kæmper mod andre personer, maskiner eller kæmpemæssige dyr. Der indgår skræmmende scener, idet handlingen bevæger sig ind en kendt gyserfilm, hvor de levende personer viser sig at være angribende zombier. Da scenerne imidlertid udspiller sig i et tydeligt virtuelt spil-univers, hvor al action er stærkt overdrevet, og hvor spilleren ikke dræbes, når vedkommende bliver slået ihjel inde i spillet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
I året 2045 er virkeligheden kaotisk og folk har fundet tilflugt i det virtuelle spil-univers OASIS. Det er skabt af den geniale James Halliday, og da han dør, efterlader han sin enorme formue til den første person, som finder et digitalt ”påskeæg”, som han har skjult et sted i OASIS. Det udløser en konkurrence, der spreder sit til hele verden. Den unge fyr Wade beslutter sig for at deltage, og han bliver trukket ind i en halsbrækkende skattejagt gennem OASIS, hvor han finder nye venner, som han kan slutte sig sammen med.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.