Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Foxtrot
Original titel
Foxtrot
Dansk titel
Foxtrot
Medie
Film
Længde i minutter
98 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Marc Baschet
Instruktør
Samuel Maoz
Producerende filmselskab
Sony Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
Schweiz, Tyskland, Frankrig, Israel
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
27. februar 2018
Begrundelse
Filmens grundstemning er i begyndelsen tung, alvorlig og klaustrofobisk, men bliver gradvist mere rolig. Den indeholder flere scener, hvor man se grædende mennesker i sorg, og flere scener, hvor man ser voksne mennesker, som skader sig selv. I én scene holder en mand sin ene hånd under en meget varm vandhane, så han får en slem forbrænding. I en anden scene river en kvinde sine knoer til blods. I en tredje dramatisk, men udetaljeret scene skydes fire mennesker ved et uheld i en bil, og endelig indeholder en kort tegneseriesekvens med still-billeder nogle seksuelle skildringer, heriblandt bryster og et erigeret lem. Da dette er ganske kort, og da store dele af filmen er roligt fortalt, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Da ægteparret Michael og Dafna opsøges af forsvarsmyndighederne med en grusom besked om, at deres søn Jonathan er omkommet i krigen, reagerer de begge voldsomt, men på hver sin måde. For Dafna bliver det et så voldsomt chok, at hun øjeblikkelig besvimer, hvorimod Michael overmandes af et voldsomt raseri. Desuden bliver den voldsomme nyhed også en katalysator for et opgør med fortiden og med Michaels mor.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.