Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Lady Bird
Original titel
Lady Bird
Dansk titel
Lady Bird
Medie
Film
Længde i minutter
94 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Greta Gerwig
Producerende filmselskab
Universal Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
30. januar 2018
Begrundelse
Filmen har en let og rolig grundstemning, men indeholder flere konfliktfyldte scener med bl.a. skænderier. I én scene skændes mor og datter, mens de kører i bil, og datteren åbner pludseligt døren og falder ud, hvorpå moren skriger højt. I flere scener ser man mennesker, som græder, og i én scene nægter en følelseskold mor at tale med sin frustrerede og desperate datter. Hertil kommer en kort og udetaljeret scene, hvor to teenagere har sex. Da filmen også indeholder varme, humor og positiv forløsning, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Christine er en oprørsk teenager i Sacramento, Californien. Hun drømmer om at komme så langt væk fra barndomshjemmet som muligt, og mens hun drømmer om at komme på college på Østkysten, kæmper hun samtidig bitre kampe med sin mor, som altid kritiserer hende. Et lyspunkt er dog, at hun kommer med i årets musical, hvor hun møder den søde og respektfulde Danny, der kommer fra den velhavende del af Sacramento.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.