Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle Le sens de la fête
Original titel
Le sens de la fête
Dansk titel
C'est la vie
Medie
Film
Længde i minutter
117 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Eric Toledano, Olivier Nakache
Producerende filmselskab
Quad Productions
Distributør
Another World Entertainment
Nationalitet
Belgien, Canada, Frankrig
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
12. januar 2018
Begrundelse
Filmen har en gennemgående humoristisk grundstemning. Mange scener viser imidlertid mennesker under pres og i store skænderier. I flere scener kommer specielt to fra cateringteamet i affekt og leverer hårde verbale udfald mod hinanden. I en anden scene kommer festfyrværkeriet ud af kontrol og bryllupsgæsterne flygter væk i panik. Den hårde og kontante tone mellem en række af filmens karakterer opvejes imidlertid af en underliggende varm team spirit og af filmens gennemgående forløsende humor. Det vurderes derfor, at filmen ikke indeholder elementer, som vil kunne virke skræmmende på børn.
Handling
For brud og brudgom er det den vigtigste dag i deres liv. Men for cateringchefen Max, fotografen Guy og entertaineren James er det en aften som alle andre – ligesom det er for alle de andre medarbejdere på det ekstravagante slot udenfor Paris, hvor bryllupspar valfarter til for at fejre den store dag. Pierre og Helena er et af de par, som har bestemt sig for at markere deres ja til hinanden på slottet. Fra morgenstunden til næste dags solopgang følger vi deres bryllupsfest, gennem øjnene på dem, som virkeliggør denne magiske oplevelse. Og selvfølgelig går alting ikke, som de havde forestillet sig det.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.