Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år The Post
Original titel
The Post
Dansk titel
The Post
Medie
Film
Længde i minutter
116 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Steven Spielberg
Producerende filmselskab
Amblin Entertainment
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S
Nationalitet
Storbritanien, USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
11. januar 2018
Begrundelse
Filmen har en gennemgående spændingsmættet stemning primært udfoldet i indholdet af dialogen og anspændte ansigtsudtryk. Der er imidlertid en skildring af Vietnam-krigen i filmens start, som viser granatnedslag, mange skud, soldater der falder, billeder af sårede soldater som slæbes bort og døde, der ligger i ligposer. Da det voldsomme imidlertid er kortvarigt og ses på nogen afstand, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor en 11-årsgrænse.
Handling
I USA har fire præsidenter efter hinanden forholdt offentligheden sandheden om, hvordan det er gået med Vietnam-krigen. I 1971 offentliggør avisen The New York Times detaljerede oplysninger fra hemmeligstemplede papirer om dette. Da avisen rammes af et retsligt forbud mod at skrive mere, står konkurrenten The Washington Post med udfordringen om, hvorvidt de skal fortsætte afsløringerne. Det sætter avisens ejer Kay Graham og dens chefredaktør Ben Bradlee over for en række svære valg.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.