Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år The Journey
Original titel
The Journey
Dansk titel
The Journey
Medie
Film
Længde i minutter
95 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Nick Hamm
Producerende filmselskab
IM Global
Distributør
SF Studios
Nationalitet
Storbritanien
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
15. august 2017
Begrundelse
Filmen har en dramatisk og alvorlig grundstemning. Den indeholder flere scener med dokumentariske klip af gadekampe, ildspåsættelse og bombesprængninger, og i en scene ses en række fotografier af sårede mennesker, maskeklædte mennesker og bange børn. I en anden dramatisk scene trues en mand med en pistol foran en bil, mens en anden mand får et slemt ildebefindende på bagsædet. Da ingen af de nævnte scener er udpenslede, og da store dele af filmen fortælles gennem dialog, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
De to uforsonlige fjender på hver sin side af den brutale og mangeårige konflikt i Nordirland - politikeren og præsten fra Democratic Unionist Party Ian Paisley og Sinn Fein politikeren Martin McGuinness - mødes helt ekstraordinært for at forsøge at tale fredeligt sammen. Flere ting går ikke som planlagt, og de to mænd kommer på en uventet rejse.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.