Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Breathe
Original titel
Breathe
Dansk titel
Breathe
Medie
Film
Længde i minutter
117 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Andy Serkis
Producerende filmselskab
Imaginarium Productions
Distributør
SF Studios
Nationalitet
Storbritanien
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
15. august 2017
Begrundelse
Filmen har en rolig, varm og let grundstemning. I enkelte scener bliver stemningen dog kortvarigt dramatisk eller melankolsk, da en hovedperson er alvorligt syg og får det dårligt. I én scene kollapser han, og der opstår kortvarig panik blandt nogle læger, da han pludselig ikke kan bevæge sig eller trække vejret. I en anden scene ligger han i en seng og har problemer med vejrtrækningen, da hans respirator ikke fungerer. Hertil kommer enkelte voldsomme og ubehagelige scener, hvor samme hovedperson ligger i en seng, og man ser blod der sprøjter ud af et hul i hans hals, bl.a. mens hans søn står og ser skræmt til. Trods den varme og generelt positive fortælling, vurderes filmen derfor, at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Robin og Diana bliver forelskede, gifter sig og venter barn. Pludselig rammes Robin af polio, og lægen siger, at han kun har tre måneder tilbage at leve. Hverken han eller Diana accepterer lægens dom, og sammen begiver de sig ud i verden i håb om at hjælpe andre med samme lidelse.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.