Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Beauty and the Beast
Original titel
Beauty and the Beast
Dansk titel
Skønheden og Udyret
Medie
Film
Længde i minutter
129 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Bill Cordon
Producerende filmselskab
Walt Disney Pictures
Distributør
The Walt Disney Company Nordic
Nationalitet
USA
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
25. februar 2017
Begrundelse
Filmen har en gennemgående dramatisk stemning med humoristiske indslag. Der er en rækkes scener med voldsomt indhold: Bange mennesker viger i flere scener tilbage fra et uhyggeligt væsen. Et udyr dukker truende frem. En mand slår en anden mand ned. I flere scener ses ulve forfølge og true mennesker. En ophidset menneskeskare med fakler angriber et slot. Et menneske og et udyr kæmper voldsomt, og den ene ses styrte i dybet. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, da det udspiller sig i et eventyrligt univers fjernt fra virkeligheden, og da hovedkarakteren fremstår som handlekraftig og klarer sig, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Belle er en intelligent, smuk og selvstændig ung kvinde, som prøver at redde sin far, og derfor tages hun til fange af et udyr og spærres inde på hans slot. Men efterhånden opdager hun, at der gemmer sig et godt hjerte og en sand prins bag udyrets skræmmende ydre.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.