Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Zootopia
Original titel
Zootopia
Dansk titel
Zootropolis
Medie
3D Digital Film
Længde i minutter
108 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Clark Spencer
Instruktør
Byron Howard
Producerende filmselskab
Walt Disney
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2015
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
3. februar 2016
Begrundelse
Filmen har en humoristisk grundstemning og foregår i et urealistisk, animeret univers. Den indeholder en række dramatiske scener med hovedfigurer der trues, chikaneres eller havner i farefulde situationer. I flere scener konfronteres hovedfigurer med aggressive, vilde dyr. Da filmen desuden benytter chok-effeekter, samt genretræk, som mindre børn typisk ikke er bekendt med, vurderes det at filmen vil kunne virke meget skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Den moderne storby for dyr, Zootropolis, er en smeltedigel, hvor alle mulige dyr lever sammen. Da den optimistiske betjent Judy Hopps ankommer, opdager hun, at det ikke er så nemt at være den første kanin i en politistyrke bestående af store, barske dyr. Fast besluttet på at vise sit værd, slår hun til, da hun får chancen for opklare en sag, også selv om det betyder, at hun skal være makker med en hurtigsnakkende svindler-ræv ved navn Nick Wilde.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.