Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år GULDKYSTEN
Original titel
GULDKYSTEN
Dansk titel
GULDKYSTEN
Medie
Film
Længde i minutter
115 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
MICHAEL HASLUND
Instruktør
DANIEL DENCIK
Producerende filmselskab
HASLUND/DENCIK ENTERTAINMENT
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2015
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
13. maj 2015
Begrundelse
Filmen har en dramatisk grundstemning, og et meget hårdt anslag. Den indeholder en mængde scener med mennesker, heriblandt børn, der bliver slået, sparket, pisket og udsat for fornedrende behandling. I en længere scene ses en mængde blodige nedskydninger. I en anden scene ses en række afhuggede hoveder. Det vurderes at scener som disse, vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Handling
Året er 1836, og den unge botaniker Wulff bliver sendt et år til Afrika af den danske konge for at tilse arbejdet med en kaffeplantage. Bag sig har han sit livs store kærlighed, foran sig har han et eventyr, der vil føre ham ind i ukendt land, og som vil ændre hans unge liv for altid. Slavehandlen er for længst ophørt ved de danske handelsforter på Guldkysten, men da Wulff oplever, at hans plantager bliver hærget af de indfødte selv, føres han på sporet af en større konspiration, som viser sig at trække tråde helt ind i guvernementets inderste.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.