Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år AVENGERS: AGE OF ULTRON
Original titel
AVENGERS: AGE OF ULTRON
Dansk titel
AVENGERS: AGE OF ULTRON
Medie
3D Digital Film
Længde i minutter
141 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Kevin Feige
Instruktør
Joss Whedon
Producerende filmselskab
MARVEL STUDIOS
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2015
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
15. april 2015
Begrundelse
Filmen har en actionpræget grundstemning. Den indeholder en lang række voldsomme scener med skyderier, drabelige kampe, massive ødelæggelser og aggressive, truende robotter. I en scene hugger en robot armen af en mand, i en anden bliver en mand skudt og dræbt. I flere scener oplever en række mennesker uhyggelige og angstfremkaldende syner. Da filmen imidlertid foregår i et urealistisk science fiction univers, ikke indeholder blodigt udpenslede voldsscener, og i øvrigt præges af en humoristisk forløsning af dramatikken, vurderes det at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Da Tony Stark chokstarter et fortroligt fredsprogram, går det skævt, og Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow og Hawkeye, bliver sat på den ultimative prøve, da de skal bekæmpe superskurken Ultron for at redde planeten fra tilintetgørelse.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.