Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år big hero 6
Original titel
big hero 6
Dansk titel
big hero 6
Medie
3D Digital Film
Længde i minutter
108 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Roy Conli
Instruktør
Don Hall
Producerende filmselskab
Disney/marvel
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2014
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
17. december 2014
Begrundelse
Filmen, der foregår i et virkelighedsfjernt, animeret univers, har mange humoristiske og positive optrin. Der er dog enkelte spændingsmættede scener med forfølgelser og kampe, hvor tempoet er højt og filmens hovedfigurer trues. I en hæsblæsende biljagt forfølges en dreng og hans venner af en maskeret, dystert udseende skurk. I en anden scene angribes en ung dreng af truende små sorte mikro-robotter i en mørk, afsidesliggende lagerhal. Disse scener forløses dog hurtigt og positivt, hvorfor de kun vurderes at ville kunne virke skræmmende på de mindste børn.
Handling
Et action-spækket komedieeventyr om et helt specielt bånd, der opstår mellem Baymax, en oppustelig robot i overstørrelse, og vidunderbarnet Hiro Hamada. Da en alvorlig begivenhed rammer byen San Fransokyo, og Hiro havner midt i faren, vender han sig mod Baymax og sine gode venner: adrenalinjunkien Go Go Tomago, den sirlige Wasabi, kemigeniet Honey Lemon og videnskabsnørden Fred. Fast besluttet på at opklare mysteriet, forvandler Hiro sine venner til en gruppe high-tech helte kaldet "Big Hero 6".
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.