Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år DET ANDET LIV
Original titel
DET ANDET LIV
Dansk titel
DET ANDET LIV
Medie
Film
Længde i minutter
104 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Morten Fisker, Nanna Nikali, Jonas Elmer, Morten Kjems Juhl
Instruktør
JONAS ELMER
Producerende filmselskab
Bebopfilm, Beofilm, Sebasto Film & TV
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2014
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
14. maj 2014
Begrundelse
Filmen har en dyster og kuldslået grundstemning. Voksnes mislykkede liv er den tematiske ramme, som portrætteres som sammenbrud af menneskeliv. Der indgår et voldsomt biluheld, som der bygges ulideligt spændende op til. Der indgår en tekstet eksplicit/pornografisk gengivelse på skærmen af homoseksuel sex mellem en ældre familiefar og en ung mand. Der indgår scener med samleje, mord, og en kvinde, der bryder psykisk sammen efter hendes mand er død. Hun går fra forstanden og lever sammen med hans genfærd på en måde som er gengivet med gysergenrens virkemidler. På baggrund af den tematiske ramme og de enkelte eksplicitte scener, vurderes filmen at kunne skræmme børn og unge under 15 år.
Handling
'Det andet liv' følger en række mennesker, der alle lever med deres hemmeligheder og samtidig er forbundet på kryds og tværs. Fælles for karaktererne er, at deres hemmeligheder får konsekvenser, der tvinger dem til at træffe et valg. Valg, der vil ændre deres liv for altid.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.