Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Mr. Peabody & Sherman
Original titel
Mr. Peabody & Sherman
Dansk titel
Hr. Peabody & Sherman
Medie
Film
Længde i minutter
97 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Denise Nolan, Alex Schwartz
Instruktør
Rob Minkoff
Producerende filmselskab
Twentieth Century Fox/Dreamworks Animation
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2013
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
21. februar 2014
Begrundelse
Filmen har en humoristisk grundstemning og præges af højt tempo. Der er mange scener med eksplosioner i forbindelse med tidsrejser, med dramatik i form af kampe og forfølgelser, og hovedfigurerne kommer ofte i fare. I én scene bliver hovedfigurerne forfulgt af soldater i en underjordisk gang, og de undslipper med nød og næppe på en voldsom flodbølge. En anden scene indeholder en dramatisk biljagt, hvor fortidshistoriske figurer og bygninger falder ned fra himlen, og hvor hovedfigurerne fanges af politiet og trues med adskillelse. Da filmen foregår i et animeret univers, er humoristisk og forløses positivt, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Hunden Hr. Peabody og hans adopterede søn, Sherman, rejser tilbage i tiden til nogle af historiens mest afgørende øjeblikke, hvor de møder nogle af de største forhistoriske personligheder, der nogensinde har levet. Men da Sherman bryder reglerne for tidsrejser, står de to pludselig midt i et kapløb for at få repareret verdenshistorien og redde fremtiden.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.