Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Thor: The Dark World
Original titel
Thor: The Dark World
Dansk titel
Thor: The Dark World
Medie
3D Digital Film
Længde i minutter
111 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Kevin Feige
Instruktør
Alan Taylor
Producerende filmselskab
Walt Disney Pictures
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2012
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
24. oktober 2013
Begrundelse
Filmen har en actionpræget grundstemning. Den indeholder voldsomme scener med drabelige kampe, skyderier, lemlæstelse og ødelæggelser. Vi ser hovedfigurer blive stukket med sværd og dø, samt scener med uhyggelige, aggressive væsner. Filmens voldelige scener fremstår imidlertid ikke blodige eller udpenslede, men derimod stiliserede og urealistiske. Desuden foregår filmen hovedsageligt i en overnaturlig fantasiverden, og indenfor en genremæssig velkendt ramme. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Thor kastes ud i en overmenneskelig kamp for at redde Jorden og alle de Ni Riger fra en skræmmende og tilsyneladende uovervindelig fjende, der har kastet sine mørke skygger siden selve universets skabelse. Thor må endnu en gang sætte livet på spil for at genskabe orden i kosmos, da en ældgammel race, ledet af den hævngerrige Malekith, vender tilbage til Jorden for at kaste universet ud i evigt mørke.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.