Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år GRAVITY
Original titel
GRAVITY
Dansk titel
GRAVITY
Medie
3D Digital Film
Længde i minutter
91 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Alfonso Cuarón, David Heyman
Instruktør
Alfonso Cuarón
Producerende filmselskab
Warner Bros.
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2013
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
30. september 2013
Begrundelse
Filmen, som har en intens og spændingsladet grundstemning, rummer flere scener med hovedfigurer i stor livsfare. I en angstfyldt scene er en astronaut ved at blive suget ud i det ydre rum. I en anden scene ses en død astonaut med dele af ansigtet kraftigt vansiret på grund af at der er gået hul på dennes rumhjelm. Da disse scener ikke er decideret udpenslede, samt filmen forløses positivt, vurderes filmen alligevel kun at ville kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Dr. Ryan Stone er en dygtig medicinsk ingeniør på hendes første rummission. Med i rumskibet er astronaut Matt Kowalsky, som har kommandoen over hans livs sidste flyvning. Desværre rammer katastrofen. Rumfærgen bliver ødelagt og Stone og Kowalsky befinder sig pludselig helt alene, kun tøjret til hinanden. Den øredøvende tavshed fortæller dem, at de har mistet enhver forbindelse til Jorden ...
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.