Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år KVINDEN I BURET
Original titel
KVINDEN I BURET
Dansk titel
KVINDEN I BURET
Medie
Film
Længde i minutter
96 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Louise Vesth m. fl.
Instruktør
Mikkel Nørgaard
Producerende filmselskab
Zentropa Entertainments20
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S - Film
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2013
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
21. august 2013
Begrundelse
Filmen har en ildevarslende grundstemning. Den indeholder en del voldsomme scener med skyderi, vold og mennesker i ydmygende og hjælpeløse situationer. I flere scener ses en kvinde, der pines og trues til underkastelse. I andre scener ses slåskampe der involverer slag med jernrør, og strangulering, samt et biluheld med nærbilleder af de sårede og døde, heriblandt børn. Det vurderes således at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Handling
Carl er én af Københavns Politis skarpeste hjerner, men han er samarbejdsvanskelig og er blevet stuvet af vejen i kælderen under Politigården. Her sættes han i spidsen for Afdeling Q, politiets nyoprettede afdeling for sager under særlig bevågenhed. Carl og hans nye makker, Assad, kommer hurtigt på sporet af en sag, hvor en hensynsløs morder, har lagt en grusom plan, og det er kun et spørgsmål om tid før det er for sent.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.