Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Man of Steel
Original titel
Man of Steel
Dansk titel
Man of Steel
Medie
Film
Længde i minutter
143 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Thomas Tull, Lloyd Phillips
Instruktør
Zack Snyder
Producerende filmselskab
Warner Bros.
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2013
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
27. maj 2013
Begrundelse
Filmen, der har en gennemgående intens, actionpræget stemning, indeholder en lang række scener med voldsomme ødelæggelser og slåskampe, drab og hovedfigurer i overhægende livsfare. I en scene ses en skolebus fyldt med skolebørn køre af en bro og ned i flod, hvor angste børn er ved at drukne. Ingen kommer dog noget til. I en anden scene dør en mand ved at blive stukket ned med en lang spids kniv. Scener som disse er dog ikke blodigt udpenslet, samt de foregår i urealistisk actionsfilmsunivers, hvor hovedfigurerne til sidst klarer den. Filmen vurderes på den baggrund kun at ville kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
En dreng opdager, at han har ekstraordinære evner og ikke er af denne jord. Som ung mand drager han ud for at finde ud af, hvor han kommer fra, og hvad hans mission på jorden er. Men hans indre helt må bryde frem, hvis han skal redde verden fra udslettelse og blive symbolet på håb for menneskeheden.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.