Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år After Earth
Original titel
After Earth
Dansk titel
After Earth
Medie
Film
Længde i minutter
100 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Will Smith
Instruktør
M. Night Shyamalan
Producerende filmselskab
Sony Pictures
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2012
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
17. maj 2013
Begrundelse
Filmen indeholder talrige scener med forfølgelser og kampe, hvor aliens og mennesker slås. I flere af dem ser man døde og lemlæstede mennesker, blandt andet ser man fra afstand et træ med spiddede kroppe, og man ser, hvordan en dreng overværer, at en alien slår hans søster ihjel. Mange af de farefulde situationer, skal en ung dreng klare, og selvom de indimellem virker voldsomme, blandt andet pga. lydside og klipning, lægges der hele tiden små spor ud i forhold til, at man ved, at han nok skal klare den. Da filmens handling endvidere foregår i et urealistisk fantasyunivers, og da filmens hovedkarakterer er handlekraftige og stærke, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende for børn under 11 år.
Handling
I After Earth befinder vi os 1000 år efter, at apokalyptiske begivenheder tvang menneskeheden til at flygte fra Jorden. Da den legendariske general Cypher Raige vender tilbage til sin familie efter en mangeårig tjenesterejse, er han meget opsat på at være far for sin 13-årige søn, Kitai. Men da en byge af asteroider beskadiger Cypher og Kitais fartøj, tvinges de til at nødlande på Jorden, der nu er blevet et livsfarligt sted at opholde sig. Da Cypher ligger hårdt såret i cockpittet, er det nu op til Kitai at finde og aktivere den nødsender, der er deres eneste chance for at overleve.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.