Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Iron Man 3
Original titel
Iron Man 3
Dansk titel
Iron Man 3
Medie
Film
Længde i minutter
130 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Kevin Feige
Instruktør
Shane Black
Producerende filmselskab
Walt Disney Pictures
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2012
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
8. april 2013
Begrundelse
Filmen har en gennemgående dramatisk stemning men mange voldscener, hvor hovedpersonen bl.a. kæmper mod mennesker med overnaturlige kræfter, som begynder at gløde. Således ser vi flere gange disse hvidglødende væsner eksplodere. Der er også mange krigslignende scener med voldsomme bombninger, eksplosioner og skyderier. I en længe sekvens slynges mennesker ud fra et fly og falder skrigende, men bliver dog reddet af vores superhelt. Da handlingen imidlertid udspiller sig i et urealistisk superhelte-univers, hvor hovedpersonen klarer sig uden at komme alvorligt til skade, og da filmen er præget af en vis overskudsagtig humor, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Den rige våbenproducent Tony Stark/Iron Man kastes ud i en kamp mod terroristen Mandarin. Under vejs synker Iron Mans verden i grus lige som hans kone er truet. Derfor begiver han sig ud i et voldeligt hævntogt mod sin fjende.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.