Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år MGP MISSIONEN
Original titel
MGP MISSIONEN
Dansk titel
MGP MISSIONEN
Medie
Film
Længde i minutter
90 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
MARCELLA L. DICHMANN, HENRIK MØLLER-SØRENSEN
Instruktør
MARTIN MIEHE-RENARD
Producerende filmselskab
ASA FILM
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2012
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
12. marts 2013
Begrundelse
Filmens stemning svinger mellem hjertevarm hverdag og drama. Det dramatiske udfolder sig på to områder: Nogle drenge fra klassen er truende over for den nyankomne dreng, og siden forfølger de vores to hovedpersoner på tværs af landet. Spændingen stiger, mens vi dels følger de to hovedpersoners hemmelige rejse og dels ser deres to familier, som er oprørte over ikke at vide, hvor de er. Dramaet understøttes mange steder af musik og lydeffekter. Da hovedpersonerne imidlertid er handlekraftige, da dramaet ikke indbefatter vold og da alt ender lykkeligt, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn.
Handling
Karl på 12år må mod sin vilje flytte fra Vestjylland til København med sin mor. Han begynder i 6.klasse, hvor han møder Sawsan som er at tyrkisk familie og lige som Karl er hun interesseret i at lave musik. Hun vil deltage i MGP, men det forbyder hendes far. Karl og Sawsan finder stik mod alle odds sammen i en fælles mission vestpå.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.