Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år De rouille et dos
Original titel
De rouille et dos
Dansk titel
Smagen af rust og ben
Medie
Film
Længde i minutter
122 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Jacques Audiard
Instruktør
Jacques Audiard
Producerende filmselskab
Why Not Productions
Distributør
Camera Film
Nationalitet
Frankrig
Produktionsår
2012
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
13. februar 2013
Begrundelse
Filmen rummer flere dramatiske og meget anspændte scener med voldsomme skænderier, slåskampe og farefulde uheld. I en scene råber en far meget vredt af sin søn og kaster ham fra sig ind i en bordkant. I en anden angstpræget scene falder en dreng igennem isen og en far forsøger desperat at redde ham. I andre rå, realismeprægede slåskampsscener slås og sparkes mænd på blodig, udpenslet vis. Filmen vurderes på denne baggrund at ville kunne virke skræmmende på børn og ugne under 15 år.
Handling
Ali, der med sin 5-årige søn på slæb opsøger sin søster, som lever fra hånden til munden på den franske riviera. Ali kan slå fra sig og får job som dørmand på et diskotek, hvor han møder Stéphanie, der optræder med spækhuggere i et gigantisk vandland. Hun er på én gang raffineret og uopnåelig, men en dag går det galt. Frygtelig galt. Og så tager hun kontakt til Ali ¿ og en umage relation opstår.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.