Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år ALLE FOR TO
Original titel
ALLE FOR TO
Dansk titel
ALLE FOR TO
Medie
Film
Længde i minutter
90 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ronnie Fridthjof m. fl.
Instruktør
Rasmus Heide
Producerende filmselskab
Frithjof Film
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S - Film
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2011
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
22. januar 2013
Begrundelse
Filmen har gennemgående en crazy-humoristisk stemning. Både den verbale og den fysiske falden-på-halen-komik er stedvis præget af det latrinære og det seksuelle. I en scene laver en mand sjov med en strippers nøgne bryster. I en anden scene får en mand under et komisk mandestripshow kortvarigt en dildo op i anus. Scenen er lavkomisk og fokuserer mest på publikums latter. Da ingen af de seksuelle skildringer er pornografiske eller detaljerede, og da de samtidig er kortvarige og indgår i en humoristisk sammenhæng, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke grænseoverskridende og krænkende på børn under 7 år.
Handling
Nikolai er på prøveløsladelse og vil starte på en frisk. Brødrene Ralf og Timo planlægger et kup, der i bedste Olsen Banden-stil involverer usaltet smør, en slankekur og et stykke snor. Nikolai er af kommunen blevet indlogeret i et meget belastet område, hvor han umuligt kan invitere sin nye date, Ane, med hjem. Men da Ralf og Timos usandsynlige kup rent faktisk lykkes, øjner Nikolai chancen for at låne penge til en ny lejlighed. Men da de alle tre bliver snydt af bankdirektøren William Lynge, må de stå sammen om et nyt kup - ligesom i gamle dage.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.