Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Amour
Original titel
Amour
Dansk titel
Amour
Medie
Film
Længde i minutter
123 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Margaret Ménégoz
Instruktør
Michael Haneke
Producerende filmselskab
Les Films du Losange
Distributør
Camera Film
Nationalitet
Frankrig
Produktionsår
2012
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
22. november 2012
Begrundelse
Filmen har en gennemgående tungsindig stemning præget af bekymrede voksne, og en del gråd og forpinthed. Selv om den er fortalt i et roligt tempo, er der enkelte scener, som vil kunne virke ubehagelige på børn: En mand slår en liggende kvinde i ansigtet og en gammel kvinde ligger død i en seng. Andre scener rummer en chok-effekt: Et helt sort billede afløses af et brag idet mænd sprænger døren ind til en lejlighed, en mand bliver helt uvarslet grebet om munden af et par hænder, som uforklarligt dukker op bag ham. Da disse scener er del af en ellers langsomt fortalt film, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Georges og Anne er pensionerede musiklærere i firserne. Anne får et slagtilfælde og får en ensidig lammelse af kroppen. Vi følger deres liv og deres nærmeste relationer over en kortere periode, mens Anne bliver stadigt svagere.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.