Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år SKYFALL
Original titel
SKYFALL
Dansk titel
SKYFALL
Medie
Film
Længde i minutter
143 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
BARBARA BROCCOLI, MICHAEL G. WILSON
Instruktør
SAM MENDES
Producerende filmselskab
MGM
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2012
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
18. oktober 2012
Begrundelse
Filmens stemning er intens og dramatisk, og den indeholder talrige scener med langvarige forfølgelser, slagsmål, skyderier og biljagter. I en af disse scener ser man blandt andet en kvinde, der bliver bundet og skal fungere som skydeskive for to mænd. I en anden ser man en kvinde, der er taget til fange af en mand, som vil have hende til at begå selvmord og skyde ham samtidig. Da de dramatiske scener afløses af mere rolige passager, da filmens handling foregår i et tydeligt agentunivers, og da de voldelige scener desuden ikke er udpenslede, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
I SKYFALL bliver Bonds loyalitet overfor M sat på en prøve, da begivenheder fra hendes fortid sætter tingene i et nyt perspektiv. Da MI6 kommer under angreb, må 007 opspore og ødelægge truslen, uanset hvor personlige omkostningerne bliver.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.