Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Hotel Transylvania
Original titel
Hotel Transylvania
Dansk titel
Hotel Transylvania
Medie
3D Digital Film
Længde i minutter
91 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Michelle Murdocca
Instruktør
Genndy Tartakovsky
Producerende filmselskab
Sony Pictures
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2011
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
19. september 2012
Begrundelse
Filmen har en humoristisk grundstemning. Enkelte scener trækker dog kortvarigt på elementer fra gysergenren. En ellers venlig vampyr optræder pludseligt stærkt truende, der panoreres hen over uhyggelige scenarier med spøgelser og zombier. I en enkelt scene optræder en gruppe zombier der truer en ung pige. Det hele foregår dog indenfor en stærkt karikeret og humoristisk ramme. Det vurderes derfor at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn over 7 år.
Handling
Velkommen til Hotel Transylvania, til Draculas overdådige fem-pælede hotel, hvor monstre og deres familier kan slappe af i passende omgivelser og nyde livet uden at være urolig for de mennesker, der måtte jage dem. I løbet af en meget speciel weekend har Dracula inviteret nogle af verdens allermest berømte monstre, for at fejre sin datter, Mavis 118 års fødselsdag. Der opstår et MEGET stort problem, da en helt almindelig fyr checker ind på hotellet¿ og forelsker sig i Mavis.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.