Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Les Intouchables
Original titel
Les Intouchables
Dansk titel
De urørlige
Medie
2D Digital Film
Længde i minutter
112 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Nicolas Duval Adassovsky
Instruktør
Olivier Nakache, Eric Toledano
Producerende filmselskab
Quad Productions
Distributør
Scanbox Entertainment Danmark A/S (Filmdistribution)
Nationalitet
Frankrig
Produktionsår
2011
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
13. august 2012
Begrundelse
Filmen, som har en gennemgående positiv stemning med flere komiske optrin, rummer enkelte lettere dramatiske scener. I en scene anholdes en mand på hårdhændet vis, og en handicappet mand får et pludseligt anfald med fråde om munden. Scenen forløses dog postivt med humor. I en anden lettere intens scene har en mand voldsomt åndredrætsbesvær, og må beroliges. Disse scener kan virke skræmmende på de yngste børn. Filmen vurderes derfor at ville kunne virke skræmmende¨på børn under 7 år.
Handling
Mangemillionæren Phillippe er lam fra halsen og ned efter en paraglidingulykke og søger en ny handicaphjælper. Den unge Driss er lige er kommet ud af fængslet og søger kun jobbet for at få en underskrift, så han kan forblive på kontanthjælp. Men Phillippe overrumples af Driss¿ energi, skarpe humor og kække facon og stik imod alle forventninger, bliver han ansat. Phillippes venner har stærke indvendinger mod hans valg af assistent, men de to har tilsyneladende meget at lære af hinanden. Sammen opdager de nye sider af livet, og et uventet og stærkt venskab vokser frem mellem to mennesker, der umiddelbart ikke har noget til fælles.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.