Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år LA DELICATESSE
Original titel
LA DELICATESSE
Dansk titel
LA DELICATESSE
Medie
2D Digital Film
Længde i minutter
108 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Xavier Rigault/Marc-Antoine Robert
Instruktør
David Foenkinos/Stéphane Foenkinos
Producerende filmselskab
STUDIOCANAL
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
Frankrig
Produktionsår
2011
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
14. juni 2012
Begrundelse
Filmen har i perioder en angst- og sorgpræget stemning. I en scene følger man en kvindes paniske reaktioner, efter at hendes kæreste er omkommet i et trafikuheld. I en anden scene kommer man tæt på hendes dybe sorg under begravelsen. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på de yngste børn under 7 år.
Handling
Nathalie, en smuk, lykkelig og succesrig forretningskvinde fra Paris, mister efter tre års ægteskab pludselig sit livs store kærlighed. Til sine venners, families og kollegaers store fortrydelse fortrænger hun sin sorg ved at begrave sine følelser og sig selv i arbejde. Men en dag bliver hendes livsglæde og kærlighed vakt til live igen fra en ganske uventet kant, nemlig hendes umiddelbart helt almindelige og kejtede medarbejder Markus. Markus er til at begynde med noget overrasket over Nathalies uventede opmærksomhed og han begynder efterhånden at tro, at hun mener det oprigtigt. Nathalie og Marcus må overvinde en lang række forhindringer, inklusive alle andres fordomme og deres egen tvivl, imens deres forhold udvikler sig fra akavet til ægte kærlighed.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.