Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle GUMMI T
Original titel
GUMMI T
Dansk titel
GUMMI T
Medie
3D Digital Film
Længde i minutter
80 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
NINA CRONE, ERIK WILSTRUP
Instruktør
MICHAEL HEGNER
Producerende filmselskab
CRONE FILM
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2012
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
8. maj 2012
Begrundelse
Filmen, som foregår i et animeret børneunivers, har en gennemgående humoristisk stemning. Der er dog også fleree scener af mere alvorlig karakter, hvor en dreng ydmyges og drilles - både af nogle bøller fra skolen men også af drengens egen far. I en af scenerne, der er relativt lang, tages hovedkarakteren med ud på toilettet for at få buksevand. I en anden scene ser man en dreng, der tvinges til at kravle op i et træ af sin far. Da filmens hovedkarakter dog er handlekraftig og senere får oprejsning, da langt de fleste scener forløses med humor, og da filmen foregår inden for rammerne af et animeret univers, hvor voldsomme begivenheder fremstår mindre farlige, end de ville have været i virkeligheden, vurderes det, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.
Handling
Problemer er der nok af for stakkels Ivan Olsen¿ Han bliver mobbet i skolen og får buksevand næsten hver dag, og når han kommer hjem, er der ikke megen trøst at hente. Ivans far er nemlig helt besat af Tarzan og har derfor svært ved at sætte pris på de kvaliteter, Ivan besidder. Men pludselig får Ivan en chance for at leve op til alle sin fars forventninger og samtidig give bøllerne i skolen en ordentlig lærestreg¿ Spørgsmålet er så, om den slags superkræfter gør det hele nemmere?
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.