Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år The Avengers
Original titel
The Avengers
Dansk titel
The Avengers
Medie
3D Digital Film
Længde i minutter
142 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Kevin Feige
Instruktør
Josh Whedon
Producerende filmselskab
Walt Disney Pictures
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2011
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
20. april 2012
Begrundelse
Filmen har en dramatisk stemning og indeholder adskillige scener med forfølgelser, slagsmål, skyderier og eksplosioner. I langt størstedelen af disse scener foregår kampene mellem overnaturlige væsner, men i nogle af dem ser man også gentagne angreb på New York, hvor mennesker blandt andet flygter fra rumvæsners invasion. Her ser man blandt andet drabelige dragelignende væsner, der angriber og smadrer bygninger. Da filmens handling foregår inden for rammerne af et superheltunivers, hvor overnaturlige kræfter er en del af actionbilledet, og da de voldelige scener ikke er hverken udpenslede eller særligt blodige, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
De legendariske og ikoniske Marvel superhelte Iron Man, Hulken, Thor, Captain America, Hawkeye og Black Widow melder sig til fælles tjeneste, da Nick Fury, chefen for den internationale fredsbevarende organisation, S.H.I.E.L.D., kaster sig ud i en hidtil uset rekrutteringsindsats for at samle The Avengers, der skal forsøge at besejre en uventet fjende, der kompromisløst truer den globale fred og sikkerhed. De skal arbejde med og ikke imod hinanden for at redde verden fra den trussel, som den magtgale og dødsensfarlige Loke vil udgøre, hvis det lykkes ham at tiltvinge sig adgang til den Kosmiske Kube og dens ubegrænsede magt.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.