Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år The Artist
Original titel
The Artist
Dansk titel
The Artist
Medie
2D Digital Film
Længde i minutter
100 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Thomas Langmann
Instruktør
Michel Hazanavicius
Producerende filmselskab
La Petite Reine
Distributør
Scanbox Entertainment Danmark A/S (Filmdistribution)
Nationalitet
Frankrig
Produktionsår
2011
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
2. januar 2012
Begrundelse
Filmen indeholder enkelte lettere dramatiske scener. I en scene ser man nogle mennesker, der fægter, og her stikkes en af mændene i maven med en kårde. I en anden scene går der ild i en lejlighed, hvor en mand befinder sig. Manden reddes af en hund. I en tredje scene ser man en mand, der sidder med en pistol i munden klar til at skyde sig selv. Da de dramatiske scener er kortvarige og indlagt i den ellers roligt fortalte ramme, da filmen for størsteparten er fortalt som en stumfilm, og da ingen kommer alvorligt til skade, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skæmmende på de yngste.
Handling
"The Artist" er et romantisk drama og fortælles som én lang kærlighedserklæring til filmkunsten. Filmen handler om overgangen fra stumfilm til talefilm i 1920'erne og om, hvordan det prægede skuespillernes liv og karriere. Tidens helt store stumfilmstjerne, George Valentin, mærker hastigt sin karriere samtidig med, at han forelsker sig hovedkulds i den unge up-coming skuespillerinde, Peppy Miller.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.