Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle ALVIN & CHIPMUNKS: CHIPWRECKED
Original titel
ALVIN & CHIPMUNKS: CHIPWRECKED
Dansk titel
ALVIN OG DE FRÆKKE JORDEGERN 3
Medie
2D Digital Film
Længde i minutter
87 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
JANICE KARMAN, ROSS BAGDASARIAN
Instruktør
MIKE MITCHELL
Producerende filmselskab
TWENTIETH CENTURY FOX
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2011
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
5. december 2011
Begrundelse
Filmen har en let og sjov grundstemning. Den indeholder enkelte lettere dramatiske scener, hvor nogle animerede jordegern befinder sig i farefulde situationer. I en scene flyver de eksempelvis væk fra en skib og ud på havet, fordi vinden tager den drage, de leger med. I en anden flygter de fra en vulkan i udbrud. Da de dramatiske scener er indlagt i den roligt fortalte ramme og afløses af mere humoristiske scener, da hovedkaraktererne ikke udviser decideret angst, og da filmen ender godt, vurderes det, at den ikke vil kunne virke skræmmende på børn.
Handling
De frække jordegern og deres venner The Chippettes er på ferie og forvandler denne gang et luksuriøst krydstogtskib til deres helt egen legeplads. Da de forliser på en fjerntliggende ø, forsøger Alvin og hans venner forskellige ting for at finde vej hjem, men pludselig opdager de, at deres nye hjemmebane slet ikke er så øde, som de ellers troede.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.