Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år TINKER TAILOR SOLDIER SPY
Original titel
TINKER TAILOR SOLDIER SPY
Dansk titel
DAME KONGE ES SPION
Medie
Film
Længde i minutter
127 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Tim Bevan, Eric Fellner, Robyn Slovo
Instruktør
THOMAS ALFREDSON
Producerende filmselskab
WORKING TITLE, STUDIO CANAL
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
GB
Produktionsår
2011
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
2. december 2011
Begrundelse
Filmen har en anspændt grundstemning præget af spionverdenens mistænksomhed og farer. Flere gange optræder pludselig voldsomme scener: En mand skydes ned bagfra og vi oplever at han forbløder. Vi ser et lig med overskåret strube og en dræbt mand i et badekar. En kvinde skydes pludselig i hovedet og vi ser i et nærbillede en mand blive skudt i ansigtet. Der vises en kvinde, som er dræbt af skudt i hovedet, og som sidder med sin levende baby i armene. Da filmen generelt fortalt i et roligt tempo præget af dialog, og da de voldelige scener ikke er skildret udpenslet, skønnes det, at filmen kun kan virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Året er 1973, og den kolde krig er på sit højeste. Spionagenten George Smiley får til opgave at undersøge fortid og nutid i den Britiske Efterretningstjeneste i jagten på en farlig dobbeltagent. Filmen er en filmatisering af en spionroman af John le Carrés.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.