Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle Moneyball
Original titel
Moneyball
Dansk titel
Moneyball
Medie
2D Digital Film
Længde i minutter
133 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Michael De Luca
Instruktør
Bennett Miller
Producerende filmselskab
Sony Pictures
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
7. december 2011
Begrundelse
Filmen er som helhed fortalt i et roligt tempo. Den indeholder enkelte dramatiske optrin, hvor personer skændes eller kaster med ting i raseri. Da denne aggression på intet tidspunkt udarter sig til vold eller til fysiske trusler mod andre personer, vurderes filmen dog ikke til at virke skræmmende på børn.
Handling
Billy Beane er direktør for baseball holdet the Oakland As. Det er ham, der sætter holdet og skaffer spillere og en dag går der noget meget vigtigt op for ham; selve grundlaget for baseballspillet er forældet. Med et minimalt budget må Beane finde andre veje, hvis hans hold skal overleve i kampen mod de mere velhavende klubber. Så han hyrer matematiknørden Peter Brand i et usædvanligt makkerskab, og de begynder at rekruttere spillere, som grundlæggende har evnerne, men som systemet har fravalgt af den ene eller anden grund. Så det handler ikke så meget om Baseball, men om at have evnerne og modet til at se uden for den konventionelle måde at gøre tingene på, hvis man skal have en chance i livet ¿ og det bliver man ikke altid lige populær af¿
Kommentarer
Målgruppen er unge og voksne
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.