Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Happy Feet Two 3D
Original titel
Happy Feet Two 3D
Dansk titel
Happy Feet 2 3D
Medie
3D Digital Film
Længde i minutter
99 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
George Miller
Instruktør
George Miller
Producerende filmselskab
Warner Bros
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2011
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
5. december 2011
Begrundelse
Filmen er en animationsfilm, der har en lys og sjov grundstemning. Den indeholder dog også flere dramatiske scener, hvor dyr bliver jaget eller er i farefulde situationer. I flere passager ser man endvidere, dels hvordan isnedsmeltning forårsager, at store stykker isbjerge falder ned og truer en pingvinflok, og dels hvordan en kæmpe isblok holder en stor flok pingviner fanget i en kløft uden mad. Da de mere dramatiske scener som oftest forløses hurtigt, da de er indlagt i den lyse og humoristiske ramme, og da filmens hovedkarakterer er handlekraftige og ikke kommer alvorligt til skade, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under syv år.
Handling
Happy Feet 2 bringer publikum tilbage til det storslåede antarktiske landskab. Mesterstepperen Mumle har et problem: Hans lille søn Erik lider af danseskræk. Af angst for at danse løber Erik væk og møder den mægtige Sven, en pingvin, som kan flyve! Mumle har ikke en chance for at konkurrere med dette karismatiske nye forbillede. Men tingene bliver værre, da verden rystes af magtfulde kræfter.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.